Współpracownicy
1. Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego - Państwowy Zakład Higieny, Chocimska 24, 00-791 Warszawa
Państwowy Zakład Higieny, Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Pracownia Mikrobiologii Żywności,
doc. dr hab. Kazimierz Karlowski kkarlowski@pzh.gov.pl
dr Halina Sciezynska hsciezynska@pzh.gov.pl
2. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SGGW, ul. Nowoursynowska 159C, 02-787 Warszawa,Wydział Nauk o Żywności, Zakład Technologii Mięsa
dr Dorota Pietrzak dorota_pietrzak@sggw.pl
3. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego – SGGW, Nowoursynowska 159, 02-766 Warszawa
Wydział Medycyny Weterynaryjnej, Katedra Higieny Żywności i Ochrony Zdrowia Publicznego,
prof. dr hab. Jacek Szczawinski jacek_szczawinski@sggw.pl
dr Janina Peconek jacek_szczawinski@sggw.pl4. Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa
Zakład Technologii Przetworów Owocowych i Warzywnych
dr Sylwia Skapska sylwia.skapska@ibprs.pl
5. Konsultant
Mgr Bożena Windyga