Współpracownicy

1. Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego - Państwowy Zakład Higieny, Chocimska 24, 00-791 Warszawa

Państwowy Zakład Higieny, Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Pracownia Mikrobiologii Żywności, 

doc. dr hab. Kazimierz Karlowski        kkarlowski@pzh.gov.pl

dr Halina Sciezynska                          hsciezynska@pzh.gov.pl

2. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SGGW, ul. Nowoursynowska 159C, 02-787 Warszawa,

Wydział Nauk o Żywności, Zakład Technologii Mięsa

dr Dorota Pietrzak                             dorota_pietrzak@sggw.pl

3. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego – SGGW, Nowoursynowska 159, 02-766 Warszawa

Wydział Medycyny Weterynaryjnej, Katedra Higieny Żywności i Ochrony Zdrowia Publicznego,

prof. dr hab. Jacek Szczawinski          jacek_szczawinski@sggw.pl

dr Janina Peconek                              jacek_szczawinski@sggw.pl

4. Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego,  Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa

Zakład Technologii Przetworów Owocowych i Warzywnych

dr Sylwia Skapska                             sylwia.skapska@ibprs.pl


5. Konsultant

Mgr Bożena Windyga